viernes, 30 de noviembre de 2012

"LA FI DEL MON"

A Dios pongo por testigo que mai he fet cas de superticions,de gats negres,miracles de verges folcloriques,o ximpleries per l’estil.El mateix dic d’haber fet cas de Brujes Loles,Raticulis,o vidents com Sandro Rey,alies “bendiciones”,qui per cert,en aquest moments em sembla el millor humoriste que hi ha als receptors de la TDT.Aixi soc de descregut,o axi em pensaba que era…Pero xeic! Están pasant una serie d’incidents darrerament que m’estic replantetjat les meves conviccions fins al punt  d’estar acollonit que arribe la data quels maies van vaticinar per la fi del mon.A grosso modo faig contes i no se que opinar,bocabadat estic del fet,per exemple,que el Papa (de Roma) ens deixe de sobte sense els simbols de les nostres nadales infantils,sense ruc ni bou,i cony,sense pesebre! Pero el mes preocupant, sense nombrar el nostre caganer,flagant absencia que deixa al descobert les presions espanyolistes contra una figura senyera de la nostra tradiccio nadalenca,maleit centralisme mesetari! Si no teniem prou amb aquest debacle belenistic,durant la pasada campanya electoral tacada amb la xocolata,que segons El Mundo,o el que es el mateix,lo Boletin Oficial del PP,anaba a comprar Artur mas a Suissa,va sortir un veu “autoritzada” a dir de les seues;el picoleto Tejero,de profesio actual “golpista en la reseva” va denunciar que ni el Govern (central) ni el Rei,ni Maria Santisima estaben fent res per aturar les continues i reiterades pretencions secesionistes d’Arturo Mas i d’una part dels catalans enverinats (pels cantics del Cara al Sol) en la seva etapa educativa…Quina pena tu,per aquells dies morien,tres bones persones,tres grans comics: Miliki,l’ultim dels grans payasos de la tele,Larry Hagmann mes conegut com JR, l’ultim dels gran dolents dels serial televisius,i el gran Tony Leblanc geni de la comedia  española,tres grans noms que ens habien fet gaudir d’hores i hores devant la televisio,i que ara traspasats ens deixaben a merced d’un mort vivent,digne zombie de The Walking Dead,que amb sols cinc minuts de tele: Todo el mundo al suelo! ens ficar els pels de punta.



 Anant com anem,de Guatemala a Guatepeor,hi ha qui crida la fi del mon sense vulguerla,i la demana alegrement. A Dios pongo por testigo,que sempre he fet cas a les enquestes,aquelles que amb tant d’amor preparaben els mitjans adeptes al meu partit.Sempre he fet cas del que em diguen els meus asessors,la gent de la meva confiança,el meu “Carajillo de Pujol Party”,versio catalana del "Tea Party" americá,o del "TDT Party"que tenen els madrilenys. Artur has de creure el que diu el poble,i el poble et diu guapo!(Gracies!)
Axi estaba jo vivint a una bombolla,feliç com un ginjol,d’esquena i sense vore que les retallades que m’habien aconsellat de fer afectaba a la gent treballadora,de la sanitat,de l’ensenyança,etc i que que  culpa d’aquest retalls s’habien tancat escoles i quasi hospitals sencers.Que mentres la pobresa i els parats creixien habiem implantat l’impost revolucionari del copagament sense importarnos els euros que no tenien els jubilats. Que habien fet mutis sobre casos de corrupcio al nostre partit,i l’unica solucio als vora del mil.lio d’aturats a Catalunya que habiem presentat despres de dos anys de govern era algo relacionat amb l'especulacio i el joc...l’EuroVegas!          
En fi,que encegat i mesianic vaig convocar unes el.leccions sense deixar pasar la data apocalíptica dels maleits “mayes”...I les he guanyat, si,pero he obert la porta  per l’arribada anticipada de la fi del mon,del meu mon,els mons de Yupi al que vivía.A Dios pongo por testigo que no tornare a convocar eleccions per que les guanyen d’altres,ho juro!
A les penes punyalades! Alegra la cara Artur,em dic al dia seguent mentres m’assabeto que l’estel de nadal,segons el Papa,era una supernova.
Sinyor,es el senyal de que verdaderament soc l’escollit Salvador,o vols que em fase Telepredicador quatre anys mes?