martes, 13 de noviembre de 2012

"TU JETA ME SUENA"

Com alternativa a  la que se avecina,em refereixo a la campanya electoral catalana, tenia en ment,passant d’ella,recomanar per aquestes dues setmanes llargues,mirar televisio,vull dir mirar programes d’entreteniment,per que mirar els espais electorals, amb la que se avecina i perdoneu la redundancia,pot fer mes vegonya aliena que la serie del mateix nom d’en J.L.Moreno.
Deia tenia en ment…pero una cosa es la teorica,i un altra la practica,i aquesta es que els dos programes recomanables: “Tu cara me suena” de la cadena d’en Lara,i “La Voz” de la tele d’ill Caval.liere Berlusconi,ben mirats,son,o mes aviat semblen prolongacions de la campanya que ja es aquí.
                                             Santiago Segura VS. El Fary
Per als que no seguixen la programacio  televisiva,o per aquells que viuguen fora de la peninsula, els dire que el primer es una mena de circo on figures de l’espectacle amb hores baixes,o pasats de moda,es disfressen cada semana competint entre ells per veure qui ho fa millor…A mes de vulguer ser qui els hagues agradat ser i la manca de talent no els deixar arribar.Miren si no,a Santiago Segura,etern Torrente,vestint-se setmanalment: ara de Concha Velasco,ara de El Fary,etc. No vos sona aquest a un patetic Artur Mas canviant de color com el camaleons cada vegada que parla,o mes a prop tenim lo 25N? Al mateix programa podría sortir Pere Navarro que faria de Maragall,o de Montilla…tant d’esforç, per no pasar de ser un alcalde d’una capital de segona al que la disfreça de candidat li va gran.
                                                      Mas Vs. Moises
Tenim a una folclorica,la Maria del Monte conegudisima per haber tingut una “amistad” especial amb la Pantoja que per ser cantant de sevillanes, aquesta es sincera dient que havía cridat als productors…pos volia sortir al programa. No vos sona aquest argument a una tal Sanchez Camacho, vulguent fer de Geogie Dann,o Carlos Gardel,amb poques paraules, trasvestintze del que  sigue per agradar a Rajoy i a la prensa de Madrid? Podria fer comparacions amb Joan Herrera,o Oriol Junqueres als que qualsevolt disfraç,ja sigue de verde sostenible, o promesa de cooficialitat del castellá,sona a galls…del cante que donen, vull dir.
                                                             Georgie Dann...o Mª del Monte
I be,que dir de “La Voz”aquest programa on cantants desconeguts fan els seus primers gorgoritos televisius d’esquena a un jurat,no vos sona a tots aquells que criden per unes llistes obertes,i a l’hora de la veritat… sempre trien la veu mes comercial? Sincerament,no se que recomanar a aquestes alçades,aprofiteu aquest dies per fer un curset CCC de flabiol,o flauta. Pos com criden a l’ajuntament (tortosí) sols sapiguer tocar-la (la flauta) t’oblides de sobte de crisi,l’atur,o  retalladles,aixo si,vas a perill d’anar pel carrer i et criden: Tu jeta me suena!