jueves, 25 de octubre de 2012

"LES VAQUES ES QUEDEN VIDUES A LES CINC DE LA TARDE"

Quina mala sort,estic en aquests moments com aquell empresari que va decidir  obrir una fabrica de barrets, i quan ja tenia tenia tota la paperassa municipal (mes que per tornarte a empadronar a Tortosa,si t’han perdut de les llistes electorals) van començar a neixer els xiquets sense cap! Quan estaba mes que decidit a muntar una “Peña Artistica/Taurina” amb lo sonor nom de “Lo Bou del Guernika” van els germans Rivera Ordoñez,cognoms de tronío i olor a nissagues toreres, i diguen que es retiren per dedicarse un,lo Cayetano al mon de la moda i la farandula,i l’altre, Francisco,o Fran,als negocis i la prensa del cor.Bonapensada que han tingut els fills de la plorada Carmina Ordoñez,aixo es treballar amb projeccio de futur,aixi si els agafa el bou d’una mala critica empresarial sempre podrán anar a curarse les ferides,on anaba sa mare,als metges del Salvame de Luxe,d’on es surt miraculosament curat…a cop de talonari

       "PEÑA ARTISTICA/TAURINA: LO BOU DEL GUERNIKA"

Que que fare sense ells…? Sense ells he decidit de seguir uns altres toreros amb carreres ascendent,dos grans figures als seus respectius cossos taurins. Tinc filat al Noi de la porra,si us plau,no confondre amb Nacho Vidal que la te arropideta (la porra talla 25) desde que el van enxampar jungant als xinos,al que em refereixo es al Felip Puig primer espasa sortit d’una gran familia de recortadores,els Mas/Pujol,reconvertits ara figures del toreo independent i que donaran molt que parlar la propera temporada.Tambe m’agrada per el seu estil racial Jorgito Fernandez,(que no es cap dels nebots del Tio Gilito) conegut a la villa y corte com el “pepero catalán”, tots dos, amb el poc temps que porten empleats,el primer dos anys,dos anys al govern del millors,i el segon sols onze messos,s’han guanyat els respecte dels seus apoderats Mas & Rajoy SL. Quan surten al ruedo a repartir llenya,les vaques es queden vidues a les cinc de la tarde! Que dir del primer,qui no recorda la gloriosa feina executada a la Plaça de Catalunya de Barcelona als voltans del 15M,que van haber pitos per que es va pasar totes les regles per sota del Tunel del Cadí,si! I que? Pero va sortir per la porta gran amb unes quantes orelles i mes d’un rabo d’indignat de cap de semana com a trofeus.

I l’altre,que dir de la seva feina a la Plaça de Neptuno madrilenya,un dimarts 25S als voltants del Congres dels Diputats? Be,dir als voltans es molt agosserat, pos l’estacio d’Atocha,on membres de la seva cuadrilla van ficar banderilles a dojo,queda una mica fora de ma.Aixo si,la seva acurada feina va tenir l’aplaudiment unanim dels adeptes a Intereconomia una tele on es practica un periodisme molt plural,i el rebutg de la prensa internacional que pensaben quel toreo a Madrid, executat per un  pepero catalá seria algo mes fi. Fi? Qui busque finura amb aquest tipus que maltracten a les pobres besties que es manifestaben,executat per matarifes,esta mes equivocat,que qui vulgue buscar la veritat absoluta a qualsevolt programa el.lectoral el proper 25 de Novembre.

Pos be,endiosats com están els dos espases,s’han tret de la manega un parell de lleis,l’un,lo Noi de la Porra,ha dit que treura a la seva cuadrilla de mossos a fotre llenya a qui sigue capaç de di que “CATALONIA IS NOT CiU”,aixi mateix tambe fotra a qui es fique entre ell i el jefe Mas, sense pensar que,al ruedo de les ximpleries,tambe hi han per donar canya, picoletos i antics grissos…en fi amb ganes de guerra cada vegada que obri la boca,i sense ganes d’esta que estem la majoria...L’altre,lo ministre pepero catalá,ha anat mes enlla, pensa promoure, amb l’ajuda de la majoria absoluta que tenen,la prohibicio de ferli fotos als seus polis mentres están treballant,o sigue,quan están calentant al personal,l’excusa que fica es que les fotos violen la seva intimitat…ein? No será que el que volen es disuadir als manifestants,per que si et trenquen la cara,a veure com ho demostres,si ells sempre diran que vas relliscar a la banyera,o t’has disfraçat per Halloween?
                                        "NI EN LA BAÑERA,NI A HALLOWEEN,COÑO!"

En fi,jo que estaba tan feliç amb gent com els Rivera/Ordoñez,els Jesulines,o Ortega Cano i tinc  que seguir ara a aquests malasombras.Gracies a Deu que encara tenim histories  per desorinarse de risa,com  la ocurreguda fa poc als municipals del Beli.lisimo Ferran,a la caserna de Remolins,que van detindre a un xoriso i quan es van adonar,els estaba roban un coche devant dels seus propis nassos!
Aixo es mereix un Ole tu! (I que no decaiga la Fiesta)